Muscovado
Muscovado on sokeriruokosokeria Mauritiuksen saarelta, ja sitä kutsutaan myös Barbados-sokeriksi. Pienen Intian valtameren saaren ilmasto on ihanteellinen sokeriruokoviljelyyn. Toisin kuin useimmat ruskeat sokerit, jotka valmistetaan lisäämällä melassia jalostettuun valkoiseen sokeriin, Muscovado-sokeri ottaa makunsa ja värinsä lähteestään, sokeriruokomehusta. Tämän vuoksi Muscovado-sokerissa on edelleen luonnollisia mineraaleja ja vitamiineja sokeriruokosta. Siinä on 10-15 % melassia, joten sen koostumus on erittäin pehmeä, paakkuuntunut ja kostea.
Maku ja käyttö
Muscovado-sokerin maku on pehmeä toffeinen ja maltaisen, mikä antaa tälle sokerityypille sen ainutlaatuisen luonteen. Muscovado-sokeri kestää korkeita lämpötiloja paremmin kuin muut sokerit, joten sokeria voidaan käyttää täydellisesti lämpimissä ruuissa tai leivonnaisissa. Se antaa aterioille ja lämpimille juomille erityisen herkullista makeutta ja on ihanteellinen makeuttamiseen...
Sokeriruoko sokeri viittaa jalostettuun valkoiseen sokeriin. Raaka sokeriruoko sokeri on osittain jalostettua ja sisältää noin 0,3–yksi prosentti melassia, joka on sekoitettu sokerikiteiden kanssa.
Bambukuituja saadaan bambukasvin kuitupitoisista osista. Lopputuote on erittäin puhdas, mauttoman jauhe, joka soveltuu täydellisesti leivontaan.
Bambukuituja saadaan bambukasvin kuitupitoisista osista. Kasvin osat puhdistetaan, poistetaan sivuaineet ja jauhetaan hienoksi. Useiden käsittelyvaiheiden kautta bambukuiduista saadaan näin erittäin puhdas ja mauton jauhe.
Proteiinien saanti hyönteisistä
Yhteistyökumppaneidemme kanssa työskentelemme ohjelman parissa, joka keskittyy proteiinien saantiin hyönteisistä. Kuluttajille hyönteiset ovat vielä vieraita elintarvikkeina. Ennusteidemme mukaan tämä kuitenkin muuttuu seuraavien vuosien aikana.
Myös lainsäädännöllisiä puitteita luodaan hitaasti. Mitä parempi. Sillä hyönteisproteiini on ympäristöystävällinen proteiinin korvike, joka kattaa laajan valikoiman aminohappoja.